Bekijk wat Scheepssloperij Treffers voor je kan doen

Specialist in slopen, dat is Scheepssloperij Treffers. Wij recyclen ieder bruikbaar onderdeel van je boot, schip of woonark. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Scheepssloperij Treffers maakt een schatting van de herbruikbaarheid van de onderdelen. Op basis daarvan geven we een nauwkeurige prijs. Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Verkoop

Niet alleen slopen, maar ook verkopen. Wij verkopen ook schepen en voertuigen als deze naar onze mening nog bestaansrecht hebben. Door onze zorgvuldige wijze bij het slopen van schepen en andere vervoersmiddelen, hebben wij altijd gedemonteerde onderdelen op voorraad. Ten aanzien van scheepsonderdelen, valt hierbij onder andere te denken aan:

  • Scheepsmotoren
  • Autokranen
  • Ankerkettingen
  • Koppelingen

Uiteraard verkopen wij nog veel meer onderdelen van zowel schepen als andere vervoersmiddelen. Deze voorraad is altijd sterk variabel. Heb je specifieke onderdelen nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Haal onderdelen

Sloopwerkzaamheden op locatie

Heb je een omvangrijk object dat gesloopt dient te worden, dan hebben wij de mensen en het materiaal om deze klus te klaren. Wij hebben ruime ervaring in het slopen van woonboten, stacaravans, betonmolens en grote (industriële) machines en gelijkwaardige objecten. Heb je te maken met sloopwerkzaamheden en zoek je hiervoor een betrouwbare uitvoerder, neem dan contact met ons op.

Bel ons

Transport

Is je schip of auto rijp voor de sloop, heb je een dekschuit nodig of behoefte aan een vervoerder voor grotere partijen metalen? Ook dan schakel je Scheepssloperij Treffers in. Wij verzorgen:

  • Transport over weg en water
  • Verhuur van dekschuiten
  • Wegslepen van vervoermiddelen
Breng je oud metaal