Dat treft!

Bekijk wat Scheepssloperij Treffers voor je kan doen

Specialist in slopen, dat is Scheepssloperij Treffers. Wij recyclen ieder bruikbaar onderdeel van je boot, schip of woonark. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Scheepssloperij Treffers maakt een schatting van de herbruikbaarheid van de onderdelen. Op basis daarvan geven we een nauwkeurige prijs. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. 

Scheepssloperij

De scheepshelling van Scheepssloperij Treffers is een unieke, milieuvriendelijke slooplocatie van circa 1 hectare. De in december 2003 opgeleverde geheel gerenoveerde scheepshelling, is gebouwd volgens de laatste strenge milieu eisen, de scheepshelling heeft een vloeistofdichte vloer en is extra afgedekt met een geheel stalen slijtvloer. De rondom aangebrachte dubbele milieugoot garandeert dat bij onverhoopte lekkage er geen vloeistoffen in het water terecht kunnen komen. Overige bruikbare onderdelen demonteren wij vakkundig en brengen wij waar mogelijk terug in de handel. Gepensioneerde schepen vormen zo geen probleem voor mens en milieu, maar genieten (gedeeltelijk) een nieuw leven. 

Neem contact op

Verkoop

Niet alleen slopen, maar ook verkopen. Wij verkopen ook schepen en voertuigen als deze naar onze mening nog bestaansrecht hebben. Door onze zorgvuldige wijze bij het slopen van schepen en andere vervoermiddelen, hebben wij altijd gedemonteerde onderdelen op voorraad. Ten aanzien van scheepsonderdelen, valt hierbij onder andere te denken aan:

  • Scheepsmotoren
  • Autokranen
  • Ankerkettingen
  • Koppelingen

En uiteraard nog veel meer onderdelen van zowel schepen als andere vervoersmiddelen. Deze voorraad is altijd sterk variabel. Heeft u specifieke onderdelen nodig, dan kunt altijd contact met ons opnemen.

Scheepssloperij Treffers weet precies welke onderdelen van je boot wel en niet hergebruikt kunnen worden
Voor verhuur van dekschuiten kun je ook bij Scheepssloperij Treffers terecht

Inkoop metalen

Wij kopen alle hoeveelheden metaal in van zowel bedrijven als particulieren. Door de aanwezigheid van zowel een weegplateau (tot 3.000 kg) als een weegbrug (tot 60.000 kilo) bepalen wij de prijs eerlijk en snel. Na afronding van de wegingen ontvang je een bon met de gewichten en rekenen wij desgewenst contant of op factuurbasis af. Ingeleverde metalen sorteren wij naar soort en kwaliteit en leveren wij vervolgens door naar diverse eindverwerkers.

Breng het langs

Sloopwerkzaamheden op locatie

Heb je een omvangrijk object dat gesloopt dient te worden, dan hebben wij de mensen en het materiaal om deze klus te klaren. Wij hebben ruime ervaring in het slopen van woonboten, stacaravans, betonmolens en grote (industriële) machines en gelijkwaardige objecten. Heeft u sloopwerkzaamheden en zoekt u hiervoor een betrouwbare uitvoerder, neem dan contact met ons op.

Scheepssloperij Treffers weet precies welke onderdelen van je boot wel en niet hergebruikt kunnen worden
Voor verhuur van dekschuiten kun je ook bij Scheepssloperij Treffers terecht

Autosloperij

Met betrekking tot de autodemontage beschikken wij over het certificaat KZD (kwaliteitszorg demontage). De vloeistofdichte vloer en de diverse opslagtanks voor vloeistoffen, geven de zekerheid dat de ingeleverde auto’s op milieuvriendelijke wijze gedemonteerd worden. U kunt uw auto tijdens openingstijden langs brengen of indien de auto niet meer rijdt, kunnen wij deze in de omgeving Haarlem ook ophalen. Je ontvangt daarbij direct uw vrijwaring en het afgesproken bedrag voor uw voertuig.

Neem contact op

Transport

Is je schip of auto rijp voor de sloop, heb je een dekschuit nodig of behoefte aan een vervoerder voor grotere partijen metalen? Ook dan schakel je Scheepssloperij Treffers in. Wij verzorgen:

  • transport over weg en water
  • verhuur van dekschuiten
  • wegslepen van vervoermiddelen
Scheepssloperij Treffers weet precies welke onderdelen van je boot wel en niet hergebruikt kunnen worden